Ние сме на Ваше разположение от:
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 часа | Съб - Нед: Затворено

За нас

 Транспортна фирма "АМК"  е създадена в началото на 2000-ната година. Дейнoстта на Транспортна фирма "АМК"“ е - спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт. Транспортна фирма "АМК" предлага бърз и сигурен превоз на групажни пратки и комплектни товари от и за страните от Западна, Източна и Централна  Европа, Великобритания, Скандинавските страни и Прибалтийските републики, Русия и др. Доверявайки се на Транспортна фирма "АМК", Вие имате възможност да се възползвате от богата гама транспортни услуги на достъпни цени, извършени в кратки срокове.

Изпълнението на всяка една Ваша заявка, от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите опитни служители. Всички товари са под опеката на застраховка - "отговорност на превозвача", по конвенция CMR.

Транспортна фирма "АМК" разполага със собствен автопарк.  Нашите линии се обслужват от бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост. Автомобилите отговарят на всички изисквания за сигурност и техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на Вашите товари. Фирмата разполага със складова база в гр. София, в която може да приемем и съхраним пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента.


Екипът на  Транспортна фирма "АМК" е на разположение както през почивните дни , така и през официалните празници.

Транспортна фирма "АМК" гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на Вашия товар.


За повече информация GSM: +359-883-990080

Контакти