Ние сме на Ваше разположение от:
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 часа | Съб - Нед: Затворено

Телефони: +359-883-990080, +359-888-041935, +359-2-4261054    
Имейл: office@amk1.bg  

 • Превоз на опасни товари (ADR)

  Опасни стоки (ADR) са материали или предмети с опасни свойства,които представляват потенциална опасност за човешкото здраве и безопасност, инфраструктурата и/или транспортните им средства.

  Да се транспортират опасни товари (ADR) е дейност с определена специфика поради естеството и вида и. Лицата които имат право да извършват  транспортирането по опасни товари трябва да са добре обучени за това. Според подписаната с Европа спогодба България също подлежи на контрол на превоза на опасни товари. Като термин това е АДР сертификат, който трябва да притежава всеки водач на такова превозно средство. Транспортна фирма "АМК" притежава всички нужни сертификати, обучени шофьори и превозни средства присопособени специално за успешно извършване на транспорти с всякакви опасни товари.

  Транспортна фирма "АМК" извършва сухопътен транспорт от България до страните от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна ,Молдова, Беларус и др. на опасни товари в съответствие с националните и международните нормативни актове на ADR (Европейската спогодба за международен превоз на опасни товари по шосе) . Транспортът на опасни товари (ADR) се контролира и управлява от различни регулаторни режими,  действащи както на национално, така и на международно равнище.

  Транспортна фирма "АМК" е утвърден  превозвач по ADR и може да предостави всякакви решения за сухопътен транспорт на опасни товари от България до страните от Европейски съюз, Турция, Русия, Украйна ,Молдова, Беларус и др.

  За успешното транспортиране на всяка ADR пратка, тя трябва да бъде съпътствана от следните документи:

  • ADR декларации
  • MSDS декларация – технически документ, предоставящ информация за стоката, начините на съхранение и употреба, мерки за безопасност
  • IMO декларация, ако по пътя на пратката се минава през вода /например пратка за Англия/.

  За повече информация GSM: +359-883-990080

  Контакти