Ние сме на Ваше разположение от:
Пон - Пет: 09:00 - 18:00 часа | Съб - Нед: Затворено

Телефони: +359-883-990080, +359-888-041935, +359-2-4261054    
Имейл: office@amk1.bg  

 • Транспорт до Португалия  Кои сме ние ?

  Информация за фирмата

  Транспортна фирма "АМК" е бързо развиващо се дружество, специализирано в областта на спедицията, логистиката, вътрешения и международен автомобилeн транспорт. Създадена в началото на 2000 година със седалище в гр.София, фирмата вече е добре позната и утвърдена на българския и международен пазар.

  От кога сме на пазара ?

  Транспортна фирма "АМК": е създадена началото на 2000 година и е с дългогодишни традиции в областта на сухопътния вътрешен и международен транспорт на товари.

  Каква е насоката на нашия бизнес ?

  Насоката на транспортна фирма "АМК" е винаги да предлага на клиентите си оптимални транспортни решения, които да отговарят на специфичните им изисквания и потребности относно безопасното и бързо превозване на техния товар. Можем да Ви предложим добро решение за бърза и сигурна доставка, също и оптимален паричен разход за извършената от нас транспортна услуга.

  Каква е нашата визия за качествените транспортни услуги ?

  Визията на транспортна фирма "АМК" е да предоставя качествени , бързи и сигурни транспортни услуги с професионализъм и грижа към клиентите.

  Какъв транспорт предлага Транспортна фирма “АМК” ?

  Транспортна фирма “АМК” предлага широк спектър от услуги в областта на сухопътния транспорт. 

  Също така предлагаме специализирани транспортни услуги за разнообразни стоки като: извънгабаритни товари, чувствителни към температурата хранителни и фармацевтични продукти.

  Предлаганите от нас услуги включват: организиране и извършване на надеждни автомобилни превози на цели и групажни пратки от България до Португалия, също и транспорт от Португалия до България до три пъти в седмицата.

  Какво транспортира транспортна фирма “АМК” ?

  Превоз на цели товари от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" превозва цели товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. Възможности за транспорт с автомобили с двама водачи. Експресни доставки от и за цяла Европа– 36-40 часа.

  Сухопътен международен транспорт

  Транспортна фирма "АМК" Ви предлага международни превози на стоки и товари от и за страните от Западна, Източна и Централна Европа, Великобритания, Скандинавските страни и Прибалтийските републики, Русия и др.

  Сухопътен транспорт от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" обхваща всички услуги за превоз на сухопътни пратки на територията на България, както и сухопътен транспорт на пратки от 1 до 33 евро палета от и до всички страни от Западна, Източна и Централна  Европа, Великобритания, Скандинавските страни и Прибалтийските републики, Русия и др

  Чрез сухопътен транспорт могат да се превозват голям набор от стоки и продукти.

  Сухопътният транспорт трябва да бъде висококачествен, бърз и надежден, за да се гарантира,че товарите ще пристигнат в оптимално състояние до местоназначението си.

  Стандартните услуги, които предлагаме при сухопътен транспорт са:

  • Пратки с непълно натоварване на камиона (LTL)

  • Пратки с частично натоварване на камиона (PTL)

  • Пратки с пълно натоварване на камиона (FTL)

  При сухопътен транспорт често се транспортират и пратки, за които са нужни специфични температурни условия, благодарение на които продуктите остават свежи.

  При такива пратки камионите трябва да бъдат температурно контролирани и надеждно обезпечени.

  При изпращане на товар със сухопътен транспорт , пратката може да включва:

  • Задаване на определен срок за доставка

  • Доставка от точка А до точка Б

  • Митническо посредничество

  • Застраховка

  Сухопътният транспорт, който предлагаме е надежден и изгоден.
   

  Специализиран транспорт от България до Португалия и от Португалия до България 

  Транспортна фирма "АМК" предлага специализиран транспорт от България до Португалия и от Португалия до България които включва

  • Хладилен транспорт( стоки под температурен режим)

  • Превоз на опасни товари – ADR

  • Експресни доставки

  • Групажни пратки

  • Превоз на извънгабаритни товари

  • Насипни товари

  Транспорт на групажни пратки от България до Португалия и от Португалия до България

  Групажният транспорт е една от основните услуги на транспортна фирма "АМК".

  Транспортът на групажни пратки включва консолидиране на няколко по-малки пратки от различни изпращачи на едно превозно средство, пътуващи за една и съща дестинация.

  Ако товарите Ви са по-големи по обем и тегло, ние ще намерим вариант за сухопътен транспорт като частичен товар, който ще бъде комбиниран по най-целесъобразен начин в един камион с друга подходяша стока по вид, тегло и обем.
   

  Транспорт на комплектни товари от България до Португалия и от Португалия до България

  Комплектните товари представляват товари само на един клиент.

  Обикновено за този един клиент е нужен цял камион, за да побере товара му.

  Комплектните товари не се комбинират с товарите на други клиенти.

  Транспортна фирма "АМК" предлага превоз на комплектни товари с помощта на големи камиони(прицеп, хенгер, мега), които могат да поберат товари с големи обеми и тонаж.

  Разбира се, ако товарът е по-малък можем да предложим подходящ автомобил, (соло автомобил, бус) с който да се транспортира пратката.

  Транспортна фирма "АМК" извършва превоз на комплектни пратки до множество дестинации, като товари от и до всички страни в Европейския съюз.

  Транспортирането на комплектни пратки става бързо, като Ви гарантираме, че товара ще пристигне цял и невредим до посочения от Вас адрес.

  Транспортна фирма "АМК" разполага с различни автомобили, с които може да се осъществи превоз на комплектни товари.

  Такива автомобили могат да бъдат:

  • Бордови автомобил-прицеп

  Това е най-често използвания камион, който е подходящ за повечето типове стока, която не изисква температурен режим. Състои се от влекач и полуремарке, което се разоборудва, позволявайки странично и горно товарене с кран.

  Прицеп 13.60 м / 2.48 м /2.80 м ( дължина / ширина / височина)

  • Мегатрейлър

  Мегатрейлърът е вид бордови камион, но с по-голяма височина на ремаркето, което позволява товаренето на висока или повече стока

  Мегатрейлър 13,60 м/ 2.48 м / 3.00 м ( дължина / ширина / височина)

  • Хенгер

  Хенгерите разполагат с две товарни помещения и се използват за по-обемна, но по-лека стока,

  Хенгер 7.30 м / 2.48 м / 3.00 м + 8.10 м / 2.48 м / 3.00 м (дължина / ширина / височина)

  Хенгер 7.80 м / 2.48 м / 3.00 м + 8.10 м / 2.48 м / 3.00 м (дължина / ширина / височина)

  • Фургон

  Фургони се използват за пратки които изискват твърди страни в товарното помещение.

  Товаренето на фургона става само отзад

  Фургон 13.60 м / 2.45 м /2,65÷2,95 м (дължина / ширина / височина)

  • Соло автомобил и Бус

  Соло автомобилите и Бусовете се използват предимно за по-леки и малки по обем стоки. Благодарение на тях пратките пристигат по-бързо.

  Соло автомобил 6,20-7,20 м / 2,45 м / 2,70 м (дължина / ширина / височина)

  Бус 4,20м/2.00м/2,00м (дължина / ширина / височина)

  • Хладилен камион

  Тези камиони се използват за превоз на стоки под температурен режим. В тях има хладилни агрегати, който поддържат желаната от клиента температура. Всички използвани хладилни камиони от Транспортна фирма "АМК" имат термографи, който записват температурата през цялото време на транспорта.

  Същестуват и двукамерни хладилни камиони. Всяка камера може да поддържа отделна температура. Това позволява групиране на два вида стоки, при два различни температурни режима.

  Размери 13.60 м / 2.45 м /2,65÷2,95 м (дължина / ширина / височина)
   

  Транспорт на стоки изискващи температурен режим (Хладилен транспорт) от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" предлага хладилен транспорт за превоз на малотрайни(бързоразвалящи се) стоки като млечни изделия, зеленчуци, риба, месо и други продукти които трябва да бъдат транспортирани под контролируем температуратурен режим, Бързоразвалящи се стоки са хранителни продукти от растителен или животински произход, които при обикновена температура имат много малък срок на годност. Затова при транспортиране  на тези продукти, са необходими специализирани хладилни камиони с постоянен контролируем положителен или отрицателен температурен режим.

  Транспортна фирма "АМК" разполага с голям набор от камиони и бусове предназначени за извършването на този тип транспортна услуга.

  Стоки, за които трябва специален температурен режим и можете да използвате нашите хладилни транспортни услуги:

  • Пресни плодове и зеленчуци

  • Пресни и замразени меса, морски дарове

  • Ежедневни продукти и яйца

  • Замразени готови храни

  • Пресни сокове и замразени концентрати

  • Захарни изделия

  • Шоколадови изделия

  • Фармацефтични продукти:

  Ние предлагаме хладилен транспорт и в следните случаи:

  • Национален хладилен транспорт

  Ние предлагаме национален хладилен транспорт. Този вид транспорт се извършва на територията на България. Лесно и бързо можем да доставим Вашата пратка под температурен режим до всяко едно населено място в България.Националният хладилен транспорт може да бъде с цел доставка на хранителни продукти до определена верига магазини хипер и супермаркети, логистични центрове за хранителни стоки и други големи търговски обекти или пък да бъде индивидуална за частни клиенти.

  • Градска дистрибуция

  Хладилен транспорт може да се извършва и в градски условия. Градската дистрибуция служи за превоз от един магазин до друг или отново за частни лица.

  • Международен хладилен транспорт от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" предлага международен хладилен транспорт за и от страните от европейски съюз на бързооборотни, замразени или охладени стоки, които се нуждаят от специален температурен режим по време на транспортирането им.

  Транспорт на опасни товари (ADR) от България до Португалия и от Португалия до България

  Опасни товари (АДР) са материали или предмети с опасни свойства,които представляват потенциална опасност за човешкото здраве и безопасност, инфраструктурата и/или транспортните им средства, ако не бъдат транспортирани с нужното внимание.

  Лицата, които са водачи на камиони превозващи опасни товари са преминали през специално обучение.

  Всеки водач на камион за опасни товари трябва да притежава сертификат, който да позволява тази дейност.

  Опасни товари, които могат да се превозват са:

  • Взривни вещества

  • Газ

  • Запалими вещества

  • Самозапалими вещи

  • Вещества, които при контакт с вода отделят вредни газове

  • Вещества поддържащи горенето

  • Органични вещества

  • Токсични вещества

  • Заразни вещества

  • Радиоактивни вещества

  • Корозионни вещества

  • Други опасни вещества

  Транспорт на извънгабаритни товари от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" може да предостави специализирани транспортни средства позволяващи превоз на тежки или обемни товари до 39 тона,с височина до 4,3 м.
   

  Транспорт на аграрна техника

  Транспортна фирма "АМК" извършва превоз на селскостопанска и аграрна техника, и разполага с разнообразна специализирана техника за извънгабаритни транспорти на комбайни,трактори,пръскачки, сеялки и всякъкав вид прикачен инвентар

   

  Транспорт на лични вещи от България до Португалия и от Португалия до България

  Транспортна фирма "АМК" предлага превоз на лични вещи от България до и от страните в Европейски съюз. Според обема и килограмите на личните Ви вещи можем да ви предложим комплектен или групажен транспорт на товара Ви. Транспортна фирма "АМК" разполага с всички необходими сухопътни транспортни средства подходящи за транспорането на личните Ви вещи.

  Защо да ползвате услугите на транспортна фирма “АМК” ?

  Екипът на транспортна фирма "АМК" подхожда индивидуално към всяко запитване и заявка за транспорт, уточнявайки конкретните изисквания на клиентите, спецификите на товарите и сроковете за доставка. През годините доказахме , че поддържаме високи стандарти на обслужване, оптимални транспортни решения и гъвкавост при предлаганите от нас услуги. Благодарение на точността и коректността  Транспортна фирма "АМК" спечели доверието на множество български и европейски фирми, с които подържа отлични взаимоотношения на сътрудничество и партньорство в сухопътния транспортен бранш.

  3. Кога отпътуват автомобилите ?

  Отпътуване от Португалия:

  Отпътуване от Португалиядо 3 пъти седмично
  Доставка в България – до 3 пъти седмично
  Транзитно време: от 2 до 7 работни дни

  Отпътуване от България:

  Отпътуване от България – до 3 пъти седмично
  Доставка в Португалия – до 3 пъти седмично
  Транзитно време: от 2 до 7 работни дни

  Контакти с транспортна фирма “АМК”

  Телефони :

  • +359-883-990080,
  • +359-888-041935,
  • +359-2-4261054

  Позвънете ни

  Телефони за връзка :
  +359-883-990080
  +359-888-041935
  +359-2-4261054

  Или направете запитване

  За повече информация GSM: +359-883-990080

  Контакти